PLEZIER IN MAATWERK

Maatwerk

De trainingen van De Soep en de Ooievaar zijn zorgvuldig ontwikkeld en middels open inschrijving voor iedereen te volgen. Het kan echter zijn dat een bedrijf of instelling specifieke wensen heeft. Daarvoor leveren wij graag maatwerk.

Wij gaan in dat geval met u om tafel en onderscheiden daarbij 3 elementen:

- Management issues: op korte termijn moeten de primaire processen goed draaien. Problemen in capaciteit of competenties kunnen worden besproken. Wij kunnen adviseren en zo nodig interim management leveren. We opereren slagvaardig, integer, en resultaat gericht.

- Lange termijn richting: een visie op mensgericht werken, de relatie tussen plezier en prestatie, werkplezier als hefboom naar succes: wij kunnen coaching van het hoger management leveren.
Juist nu in tijden van economische tegenwind is het belangrijk aan een mensgerichte visie vast te houden. Een 'terugval' naar controle, dwang en taakgerichtheid versterkt de onzekerheid en vergroot het probleem. Combineer liever mensgerichtheid met resultaatgerichtheid; het levert de belangrijkste succesfactor in lastige tijden: behoud van werkgelegenheid.

- Met bovenstaande 2 elementen zijn de voorwaarden gecreëerd voor succesvolle implementatie van een op werkplezier gerichte strategie. Nu kunnen we het middenkader gaan trainen (leiding geven aan werkplezier) en gaan werken aan verandering en verbetering van binnenuit (omgaan met onzekerheid en werken met plezier). Daartoe verzorgen we incompany trainingen.
Onze maatwerk trainingen houden het karakter van de open trainingen, te typeren met de combinatie van praktische oefeningen, diepgang en creativiteit.

Heeft u belangstelling voor een incompany training? Neem via het reactieformulier contact met ons op. Wij komen graag een workshop verzorgen om u met onze werkwijze kennis te laten maken.

Onze werkwijze in maatwerk trajecten is te typeren als: Creatieve Teamcoaching

De Soep en de Ooievaar

De Soep: een smakelijk geheel van diverse ingrediënten. Wordt niet altijd zo heet gegeten als hij wordt opgediend.
De Ooievaar: nieuw leven in de brouwerij. Sla je vleugels uit. De Soep en de Ooievaar: Sta je er in of sta je er boven?

De trainers

’De Soep en de Ooievaar’ biedt unieke trainingsproducten die zijn ontwikkeld door Hans Savert (Act!Ing) en Hans van der Veen (42 Solutions), die ook samen de trainingen verzorgen. Door deze bundeling van krachten combineren wij expertise en ervaring in communicatie, training, coaching, leiderschap, veranderingsmanagement, retraitebegeleiding, theater en cabaret. Op deze manier ontstaan zeer diepgaande programma’s die ontspannen beleefd worden.

Meer informatie over Hans Savert, Act!Ing

Meer informatie over Hans van der Veen, 42 Solutions