WORKSHOPS

PLEZIER IN WERK

Workshops

Via deze pagina bieden wij ook een viertal workshops aan. Dit zijn korte trainingen van één dagdeel, die u met een geringe investering in tijd en geld een goed stuk op weg kunnen helpen. Deze workshops worden op basis van open inschrijving aangeboden; de datum wordt in overleg met de deelnemers vastgesteld zodra er weer voldoende aanmeldingen zijn. De datum schikt u dus altijd! Deze workshops vormen een uitstekende manier om eens kennis te maken met de Soep en de Ooievaar.

Workshop: Beïnvloeden van werkplezier

Op een creatieve manier zoeken naar mogelijkheden om je eigen werkplezier te beïnvloeden staat centraal in deze workshop. Sommige factoren zijn echter niet beïnvloedbaar. Die kan je beter relativeren, met humor!
– meer info –

Workshop: Doen wat bij je past

Je hebt het meeste plezier in het werk als het bij je past. Maar wat past echt bij je? Door zicht te krijgen op je persoonlijke missie, kernwaarden en kwaliteiten kan je goed in beeld krijgen wat bij je past en in hoeverre je huidige functie daarin voldoende biedt. Vervolgens kan je gebruik maken van workshop 1: wat ga je beïnvloeden en wat ga je relativeren? Bewustwording is hierbij belangrijk. Een latent ongenoegen vervangen door een actieplan draagt zeker bij aan het vergroten van je werkplezier!
– meer info –

Workshop: Omgaan met onzekerheid

Veranderingen en controleverlies kunnen een enorme impact hebben op het werkplezier.
Het herstellen of verbeteren van werkplezier krijgt bij veranderingen en in onzekere situaties een heel ander perspectief.
Het doel van de workshop is dat deelnemers zelf eigenaar worden van hun eigen veranderproces, en ontdekken wat zij zelf kunnen doen in onzekere omstandigheden. Zij blijven zelf immers hiervoor verantwoordelijk.
Om dit te bereiken hanteren we interactieve en creatieve trainingsmethoden. Confrontatie, respect, reflectie, humor en relativering zijn hierbij belangrijke ingrediënten.
– meer info – 

Workshop: vertrouwenwekkend leiderschap

Werkplezier is mede het gevolg van plezierige relaties in het werk. Dit kunt u als leider beïnvloeden door te werken aan vertrouwen. Vertrouwen is een concreet aan te pakken factor die rechtstreeks bijdraagt aan het werkplezier van uw medewerkers en aan uw eigen werkplezier.
– meer info –

De Soep en de Ooievaar

De Soep: een smakelijk geheel van diverse ingrediënten. Wordt niet altijd zo heet gegeten als hij wordt opgediend.
De Ooievaar: nieuw leven in de brouwerij. Sla je vleugels uit. De Soep en de Ooievaar: Sta je er in of sta je er boven?

De trainers

’De Soep en de Ooievaar’ biedt unieke trainingsproducten die zijn ontwikkeld door Hans Savert (Act!Ing) en Hans van der Veen (42 Solutions), die ook samen de trainingen verzorgen. Door deze bundeling van krachten combineren wij expertise en ervaring in communicatie, training, coaching, leiderschap, veranderingsmanagement, retraitebegeleiding, theater en cabaret. Op deze manier ontstaan zeer diepgaande programma’s die ontspannen beleefd worden.

Meer informatie over Hans Savert, Act!Ing

Meer informatie over Hans van der Veen, 42 Solutions