LEIDING GEVEN AAN WERKPLEZIER

Als leidinggevende heb je grote invloed op het werkplezier van jouw medewerkers. Daarmee heb je een hefboom in handen: door het positief beïnvloeden van het werkplezier bevorder je het welzijn en welbevinden van jouw medewerkers. Dit leidt tot betere resultaten.
Deze training is daarom speciaal ontwikkeld om leidinggevenden beter in staat te stellen een plezierige werkomgeving te creëren. Inhoudelijk komen de volgende thema’s aan de orde:

Verschillende visies op leiderschap

Het belang van vertrouwen en het creëren van vertrouwen

Omgaan met negatieve invloeden

Concrete verbeterplannen maken

Hier kan je de flyer downloaden (pdf) over deze training

Humor als rode draad

Humor brengt plezier, relativeert en doorbreekt barrières. Waar vertrouwen heerst is meer ruimte voor humor. En dus ook voor werkplezier. Humor is een belangrijke waarde, is te ontwikkelen en vormt een rode draad in onze werkwijze. Dit gebeurt door het gebruik van veel humor tijdens de trainingsdagen.

Omvang

Deze training duurt 2 dagen inclusief tussenliggende avond.
Na drie maanden volgt een terugkommiddag, zodat ervaringen van deelnemers kunnen worden gedeeld.

Aanmelden

Heeft u belangstelling voor deze training, dan kunt u dat via dit contactformulier aan ons kenbaar maken. Wij sturen u dan informatie over trainingsdata en het inschrijvingsformulier.

De Soep en de Ooievaar

De Soep: een smakelijk geheel van diverse ingrediënten. Wordt niet altijd zo heet gegeten als hij wordt opgediend.
De Ooievaar: nieuw leven in de brouwerij. Sla je vleugels uit. De Soep en de Ooievaar: Sta je er in of sta je er boven?

De trainers

’De Soep en de Ooievaar’ biedt unieke trainingsproducten die zijn ontwikkeld door Hans Savert (Act!Ing) en Hans van der Veen (42 Solutions), die ook samen de trainingen verzorgen. Door deze bundeling van krachten combineren wij expertise en ervaring in communicatie, training, coaching, leiderschap, veranderingsmanagement, retraitebegeleiding, theater en cabaret. Op deze manier ontstaan zeer diepgaande programma’s die ontspannen beleefd worden.

Meer informatie over Hans Savert, Act!Ing

Meer informatie over Hans van der Veen, 42 Solutions