PLEZIER IN WERK

bij ONZEKERHEID

Training “Zeker bewegen in een onzekere omgeving”

Inhoud

Veranderingen en controleverlies kunnen een enorme impact hebben op het werkplezier.
Deze training hebben wij onderdeel gemaakt van het pakket, omdat het herstellen of verbeteren van werkplezier bij veranderingen en in onzekere situaties een heel ander perspectief krijgt.
Het doel van de training is dat deelnemers zelf eigenaar worden van hun eigen veranderproces, en ontdekken wat zij zelf kunnen doen in onzekere omstandigheden. Zij blijven zelf immers hiervoor verantwoordelijk.
Om dit te bereiken hanteren we interactieve en creatieve trainingsmethoden. Confrontatie, respect, reflectie, humor en relativering zijn hierbij belangrijke ingrediënten.

Omvang

Deze training duurt 2 dagen inclusief tussenliggende avond.
Voorafgaand aan de training worden individuele intakes gehouden.

Download hier de flyer (pdf) van deze training

 Aanmelden

Om voldoende op de specifieke situatie in te kunnen gaan is deze training alleen in een in-company versie beschikbaar. Mail ons voor meer informatie of een afspraak.

De Soep en de Ooievaar

De Soep: een smakelijk geheel van diverse ingrediënten. Wordt niet altijd zo heet gegeten als hij wordt opgediend.
De Ooievaar: nieuw leven in de brouwerij. Sla je vleugels uit. De Soep en de Ooievaar: Sta je er in of sta je er boven?

De trainers

’De Soep en de Ooievaar’ biedt unieke trainingsproducten die zijn ontwikkeld door Hans Savert (Act!Ing) en Hans van der Veen (42 Solutions), die ook samen de trainingen verzorgen. Door deze bundeling van krachten combineren wij expertise en ervaring in communicatie, training, coaching, leiderschap, veranderingsmanagement, retraitebegeleiding, theater en cabaret. Op deze manier ontstaan zeer diepgaande programma’s die ontspannen beleefd worden.

Meer informatie over Hans Savert, Act!Ing

Meer informatie over Hans van der Veen, 42 Solutions