e-learnings op maat

Introductie

Als spin-off van de coronatijd heb ik me bekwaamd in het online trainingen geven. Deze vaardigheden heb ik omgezet in bruikbare e-learnings. In opdracht van zorggroepen (PoZoB, HZG Breda, GGz Delfland) verzorg ik nu één of meer e-learnings op maat.

Ervaring

Ongeacht welke training ik geef, steevast is er de nodige kennisoverdracht tijdens zo’n trainingsdag. Door eerst een e-learning te volgen kan de trainingsdag nog effectiever worden benut voor oefenen, vragen doornemen, eerste ervaringen opgedaan met de e-learning bespreken. Daarna kan de deelnemer zelf in de praktijk aan de slag. En als hij of zij dan denkt “hoe zat het ook al weer” dan kan de e-learning nog eens worden geraadpleegd.
Inmiddels heb ik e-learnings gemaakt over Persoonsgerichte Zorg, Communicatie in samenwerking, Het Leefstijlroer en Effectieve Consultorganisatie voor de 1e lijn.

De contactpersonen van de organisaties kunnen desgewenstzelf de deelnemers toevoegen en de voortgang inzien.

Zodra er vragen en wensen zijn voor Motiverende Gespreksvoering, Oplossingsgericht Werken of Zinvol Ontwikkelen ga ik daar (op maat) een e-learning voor ontwikkelen.

Dit is de website waar de e-learnings te vinden zijn: