Spreker

Inspirerende spreker nodig?

U bent op zoek naar een spreker, voor uw bedrijfsbijeenkomst, studiedag, event, symposium of een andere gelegenheid.
Dat is bij mij altijd maatwerk. Wat is het thema van de dag? Wat beoogt u met de bijeenkomst? En wat met deze lezing? Hoe groot is het publiek? Wat gaat er aan deze lezing vooraf? Hoe lang mag het duren?

Veel geweldige sprekers hebben een standaard verhaal dat ze tot in de finesses hebben uitgewerkt. Dat is niet mijn werkwijze. Ik ga liever vooraf en tijdens de bijeenkomst in gesprek, door interactie gaat het pas leven. Zie het meer als een training voor een grote grote groep.

Mogelijke onderwerpen

Alles wat raakt aan verandering, persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, communicatie, coaching, bedrijfsethiek, motivatie, organisatieontwikkeling, samenwerking, begeleidingskunde of de ontwikkelingsgerichte benadering.

Hieronder enkele voorbeelden:

Hans van der Veen komt graag spreken over het onderwerp Leiderschap.

Feilloos illustreert hij hoe door het inslijpen van patronen mensen hun werk routinematig doen, zonder passie en gedrevenheid. Daarmee gaan creativiteit en initiatief verloren. Samen met zijn publiek gaat hij vervolgens op zoek naar de belangrijkste hefboom om hier beweging in te krijgen: leiderschap!

Zijn lezingen gaan o.a. over:

Leiderschapslessen van John C. Maxwell:
De ideeën van deze Amerikaanse leiderschaps- expert sluiten aan bij actuele ontwikkelingen, zoals sociale innovatie, nieuw leiderschap en maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Hans van der Veen is de eerste certified John Maxwell speaker in Nederland; in het Engels of in het Nederlands.

Leidinggeven aan projecten en veranderingen:
Om in een veranderende omgeving effectief tot resultaten te komen, is het van belang steeds van de nieuwste en groeiende inzichten gebruik te maken.
“Je kan niet plannen wat je nog niet weet” – Hans van der Veen

Leidinggeven aan mensen:
Coachend leiderschap: empowerment; motiveren en delegeren.
”Goed leiderschap laat mensen bloeien” – Hans van der Veen

Hans van der Veen heeft zijn eigen gedachtegoed en is bijzonder goed thuis in de ideeën van John Maxwell, Stephen Covey, Daniël Ofman, Peter Senge en Rudy Vandamme over leiderschap, coaching en communicatie.

Graag levert hij maatwerk!
– gericht op de door u gewenste ontwikkeling –

 Over Hans van der Veen:

Bio:
Hans van der Veen (1964) is werkzaam als begeleidingskundige, coach (NOBCO senior practitioner) en trainer in onder andere leiderschap, coaching en communicatie. Daarvóór heeft hij in de consultancy ervaring opgedaan in leidinggeven en in het begeleiden van projecten en veranderingsprocessen.
Zijn persoonlijke missie is het leveren van een bijdrage aan gezond leiderschap. Daarmee bereikt hij met zijn klanten op een prettige manier uitstekende resultaten.

Boek: Zinvol Ontwikkelen – Leiderschap zonder hiërarchie
Dit is zijn eerste boek. De vraag waarom zoveel projecten en veranderingsprocessen niet slagen wordt met leiderschap in verband gebracht. Met zijn antwoord, een praktisch format, is hij er in geslaagd een concrete en praktische invulling te geven aan zijn persoonlijke missie.

“Interessant boek, een mooi totaalbeeld van een menselijke benadering van projectmanagement” – Aty Boers

Uitgeverij Boom Nelissen – ISBN 9789024400652

Zinvol Ontwikkelen is één van de  47 door een vakjury genomineerde boeken voor “managementboek van het jaar 2012”

Coach:
Als coach werkt hij met de ontwikkelingsgerichte benadering. In zijn boek wordt daar meer over verteld. Het bereiken van gewenste resultaten gaat hand in hand met persoonlijke ontwikkeling, ontwikkeling van het projectteam en van de organisatie.

Zijn gedrevenheid merk je als je met hem over zijn gedachtegoed in gesprek gaat. Een bijzondere mix van idealisme rondom mensgericht leiderschap, praktische resultaatgerichtheid en voortdurend blijven ontwikkelen typeren zowel de auteur als zijn eerste boek.

Download de pdf: Hans van der Veen – Spreker 2017 over Hans van der Veen als spreker voor uw event.

Of neem meteen contact op!