Afsluiting 1e jaar coachopleiding

  • July 12, 2010

Op 1 juli heeft de groep coaches in opleiding (CIO’s) aan de Post-HBO Coaching van de CHE (Christelijke Hogeschool Ede) het eerste jaar van de opleiding afgerond. Onderdeel van deze afronding was de toetsing van de portfolio en een profielpresentatie. Ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van de kwaliteit van zowel de portfolio’s als de presentaties. De ontwikkeling tot coach is in feite een ont-wikkeling van jezelf; iets waar deze CIO’s hard aan hebben gewerkt. En dat is een bron van persoonlijke en professionele ontwikkeling, waar ik als trainer/docent van heb mogen genieten. Wat mij betreft staat de kwaliteit van deze opleiding als een huis; zelf ben ik bij 4 lesdagen als trainer betrokken. Uit de portfolio’s concludeer ik dat ook de supervisie die tijdens deze opleiding wordt gegeven van groot belang is voor het bereiken van de gewenste resultaten.

Leave a Comment