John Maxwell gecertificeerd

  • September 1, 2011

Van 26 tot 30 augustus heb ik deelgenomen aan een live event in Florida. Dit was de afsluiting van een uitgebreid leertraject op het gebied van leiderschap, coachen en presenteren. Hier een kort verslag, een volgend blog wordt meer inhoudelijk. Ik maak nu deel uit van:

 

 

Zie ook mijn partnership website: http://johnmaxwellgroup.com/hansvanderveen/

De reis verliep voorspoedig; gelukkig passeerde hurricane Irene buiten Florida, dus daar had ik weinig last van. Alleen was het helaas slecht weer op de vrije dag die ik had, voorafgaand aan de training. De trainingsdagen waren vol, interessant, leerzaam en gezellig.

Elke dag werd er een onderdeel verzorgd door John Maxwell zelf. Een spreker die van begin tot eind weet te boeien en bovendien erg veel humor heeft.  Het is verbazingwekkend dat hij in Nederland nog niet bekend is, in tegenstelling tot andere managementdenkers als Stephen Covey, Jim Collins, John Kotter, Ken Blanchard. Toch is hij volgens deze site de meest invloedrijke leiderschapsguru:  http://leadershipgurus.net/leadershipgurus30.php

Behalve dat zijn  lessen boeiend zijn, vind ik het ook een leuke, vriendelijke man, die ondanks zijn vele fans niet naast z’n schoenen is gaan lopen. Met een groepje deelnemers ben ik bij hem thuis geweest om nader kennis te maken met hem en zijn ‘inner circle’.

Naast hem waren bij deze training ook anderen aan het woord die een prima bijdrage leverden aan dit event waaronder: Ed DeCosta, Paul Martinelli, Roddy Galbraith en Christian Simpson.

Het samenwerken in een internationaal gezelschap was een mooie en leerzame ervaring.

Hieronder een foto van het team van tafel 19:

Met deze mannen zal ik zeker contact houden! We vormen samen een mentorgroep die elkaar scherp houdt bij de toepassing van wat we hebben geleerd.

Tenslotte nog een foto van een bijzondere ontmoeting met een ‘bijzondere spreker’, die dag 3 opende:

Leave a Comment