Klein bureau, grote prestaties

  • March 22, 2011

Kwaliteit

Een belangrijk voordeel van ons als klein trainingsbureau is dat u als klant met één persoon te maken heeft, voor het analyseren en bepalen van de juiste trainingsvraag, voor de training zelf en voor het begeleiden van de transfer (= vertaling en toepassing binnen de eigen beroepspraktijk).

Aanspreekpunt voor trainingen en trainer bij 42 Solutions is Hans van der Veen. Hij is tevens coach en over coaching is op deze site  meer te vinden. Zijn stijl van trainen kan getypeerd worden als betrokken, betrouwbaar, constructief en coachend. Waar nodig confronterend, daarbij altijd gericht op mogelijkheden en niet op beperkingen, analytisch en resultaatgericht. Vanuit diverse samenwerkingsverbanden kunnen meerdere trainers en/of trainingsacteurs worden ingezet, zodat ook grotere projecten kunnen worden uitgevoerd. Dit gaat uiteraard altijd in overleg met de klant.

Ervaring en opleiding

Hans is sinds 2002 trainer/coach bij 42 Solutions. Daarvoor verzorgde hij als consultant regelmatig workshops en trainingen in onder andere projectmatig werken. Als leidinggevende paste hij al veel van wat hij nu overdraagt zelf in de praktijk toe.

Naast de bedrijfstrainingen draagt Hans regelmatig bij aan het Post-HBO onderwijs in communicatieve vaardigheden, begeleiden van gedragsverandering en coaching. Hiervoor heeft hij zijn diploma didactische vaardigheden gehaald en een training gevolgd bij Rudy Vandamme in ‘ontwikkelingsgericht trainen’.

Leave a Comment