Nog 3 weken…

 • April 4, 2011

Over 3 weken verschijnt het boek Zinvol ontwikkelen, leiderschap zonder hiërarchie bij uitgeverij boom/nelissen. Nog enkele productiestappen en dan is het zover.

Intussen is de organisatie van de lancering in volle gang, is deze website in het leven geroepen, ben ik gaan twitteren en heb ik een speciale LinkedIn groep aangemaakt. Het doel van deze groep is het uitwisselen van ervaringen door lezers / gebruikers van dit boek.

Kortom, alles staat klaar. Ik heb er ongelofelijk veel zin in!
Het is bijzonder om te ervaren wat het schrijven van een boek je oplevert. Publiciteit natuurlijk, maar ook focus. Ik heb helderder dan ooit hoe ik aankijk tegen leiderschap, projecten en ontwikkeling. Dat alleen al is winst. Het geeft me ook het idee dat ik iets te delen heb. Ik ben er klaar voor. Over 3 dagen al een workshop voor studenten en docenten van de CHE in hun verdiepingsmidweek. Verder ben ik vandaag m’n eerste artikel  naar aanleiding van mijn boek aan het afronden voor Leadership magazine.

  • Hans
  • April 4, 2011
  Reply

  Bedankt voor je reactie Rinie. Er zijn inderdaad veel Hans van der Veen’s. Hartelijke groet, Hans

  • Rinie Altena
  • April 4, 2011
  Reply

  Beste Hans,

  Wat goed. Ik had je al willen mailen want ik zag de titel in managementboek.nl en dacht: zou dit Hans zijn! Ik ben uiteraard benieuwd naar de inhoud!

  alvast gefeliciteerd!

Leave a Comment