Mastermind Introductie

Experience the power of the Mastermind!

Schrijf je in om kennis te maken met de kracht van gezamenlijke ontwikkeling van Leiderschap. Daarbij maken we gebruik van het gedachtegoed van John C. Maxwell. Maxwell wordt op vele sites de nummer één leiderschap expert genoemd; hij staat daarmee op het niveau van iemand als Stephen Covey, die in Nederland erg bekend is. Zie bijvoorbeeld deze site.

Leiderschap ontwikkelen is het vergroten van het succes van jezelf en van de afdeling of organisatie die je leidt.

Je kan je nauwelijks nog permitteren dat niet te doen. Het ontwikkelen van leiderschap is nodig en maakt het verschil. En het is prima te doen. Veel mensen denken dat het ingewikkeld is. Dat valt best mee. Als je  de principes die een leider effectief maken gaat herkennen en vooral: gaat doen, dan ontwikkel je leiderschap, stap voor stap.
Om dat professioneel op te pakken kan je bij ons deelnemen aan een Mastermind Pro traject. Daarbij volg je seminars en deel je jouw plannen en ervaringen met andere leiders, die net als jij gericht zijn op het ontwikkelen van hun leiderschap.

Wil je eerst kennismaken?
Schrijf je dan in voor een introductiebijeenkomst. Gratis!

Data:      nieuwe data moeten nog worden vastgesteld

Blog over dit boek

Tijdens deze bijeenkomst wordt een deel van het boek “The irrefutable laws of leadership” van John C. Maxwell besproken en wordt gereflecteerd op het toepassen in de praktijk.

Het aantal plaatsen is beperkt.
Na dit vrijblijvende kennismakingstraject heb je ervaren hoe krachtig leiderschapsontwikkeling kan bijdragen aan jouw resultaten en kan je doorgaan met het Mastermind Pro traject, je individueel laten coachen of losse seminars volgen. Je bent tot niets verplicht.